Naruto Uzumaki - Naruto naruto lover! ^^: ASSALAMUALAIKUM~~~~

Sunday, 17 July 2011

ASSALAMUALAIKUM~~~~

assalamualaikum... kabare ? haha kp semua2 pelawat thxx bangat sebab sudi mmbuke bende alah ni (ade ke pelawat ?) ...ari ni Mr Naruto nak membebel...haha senanye aku ni ske naruto ke sai?...kahkah aku ponn suke neiji...haha ape ? sape naruto...ha ni nak habaq mai kat hampa semua ni..meh kite bg Mr.Naruto membebel....


hai !! watasyi Mr.Naruto haha naruto ckp melayu  suda
   ni nak citer kat korng yg mmg zero pasal naruto ni........ni la saye
amacam comel x?? mstilah comel mase tu x baligh lagi ...ha bile da besa handsome la...
haha tergode ni gambar time pozing cool
ni plak time tngh nak bengang (director yg suroh ok!)
haha tp untok lebih menyenangkan tengok yang ni sumer ade...
amacam..haha ..ape nak gambar mase tido?? alah malu la sye...hmm tp x pe pasal korang terpakselah...
haha amcam handsome tak...kahkah ni bkn tido tp nak start tido...kalo time tido x payalah weh memalukan jer....
ok sekrg nak citer pasal kawan saye...haha sape lg first2 msti ah sakura.....haha dulu sye mmg ske die tp disbbkan perangai sye yg terammmat bagos lah yg menyebabkn die mympah ngn sye hehe
haha jngn tiru aksi ni...hmm skrg pasal sensei saye...sape lagi ckg kakashi ler..
die selalu jd mangse kitorang kahkahkah...tp die baik mmg baik ... :)
ha kalo nak tau ckg kakashi ni rpt ngn ckg Guy....sape ckg Guy?? ha die ckg paleng menggile dan sape sangke ckg Kakashi yg cool always ni ponn boleh tergile bile ngn ckg Guy...nah la tengk gambr ni kalo x caye
tp name lg kwan baik gile pon gile lahhh
haha kantoi prngai sbnr ckg Kakashi...tp dorang mmg rpt...ske saleng mencabar
ok la sampai sini jela ye ....
bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





   

No comments:

Post a Comment